0
0,00 0 elementów

Brak produktów w koszyku.

Tradycyjne sycylijskie przekąski

Przekąski na bazie lokalnych składników!

Pasty na bazie sycylijskich oliwek, bakłażanów, czy nasza tradycyjna "Caponata Siciliana" doskonale nada się jako popołudniowa przekąska czy lekka kolacja. Podaj z rozgrzanym pieczywem czy tradycyjną focaccią i posmakuj lokalnych sycylijskich składników w najlepszym wydaniu.

Migdały sycylijskie, obrane

Obrane Migdały Prosto z Sycylii | 250g

25,90 Brutto

5 w magazynie

Sycylijskie oliwki z pestką

Oliwki Sycylijskie z pestką | 300g

15,90 Brutto

12 w magazynie

Bruschetta sycylijska siciliana

Sycylijska Bruschetta z pomidorów | 180g

19,90 Brutto

10 w magazynie

Sycylijska Caponata z bakłażana

Bakłażany po sycylijsku "Caponata Siciliana" | 180g

18,90 Brutto

11 w magazynie

ODKRYWAJ SEKRETY SYCYLII

Erice - Trapani - zamek

Erice – Piękne widoki i średniowieczny klimat

Erice to urocze i malownicze miasteczko z widokiem na Trapani i licznymi atrakcjami, świetne na jednodniową wycieczkę!
Przepis na makaron z krewetkami i pesto pistacjowym

Makaron z krewetkami i pesto pistacjowym

Pyszny przepis na makaron z krewetkami i aromatycznym pistacjowym pesto, który zachwyci miłośników dobrej kuchni.
Przepis na makaron z boczkiem i pesto pistacjowym

Makaron z boczkiem i pesto pistacjowym

Makaron z boczkiem i pesto pistacjowym to prosty i smaczny pomysł na obiad lub kolację. Danie jest proste i szybkie w przygotowaniu!
cartmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right